زیبایی, سلامت پوست

لیزر موهای زائد بیکینی چیست؟ همه چیز درباره موهای زائد بیکینی

لیزر موهای زائد بیکینی چیست؟ همه چیز درباره موهای زائد بیکینی

لیزر موهای زائد بیکینی چیست؟ همه چیز درباره موهای زائد بیکینی : لیزر موهای زائد بیکینی یک روش درمانی بسیار محبوب در بین زنان است. زیرا صرف نظر از فصل، بسیاری از خانم ها ترجیح می دهند ناحیه بیکینی صاف و تمیزی داشته باشند. ترجیحات شخصی، زیبایی شناسی و دلایل بسیاری وجود دارد که چرا بسیاری از افراد می خواهند از شر موهای زائد بیکینی و ناحیه تناسلی خلاص شوند.

به طور کلی لیزر موهای زائد بیکینی یک روش پیچیده است. زیرا این ناحیه کاملاً هورمونی است و بنابراین ممکن است به جلسات بیشتری نیاز داشته باشد. همچنین نسبت به سایر قسمت های بدن حساس تر است، به خصوص زمانی که عادت ماهانه دارید.

اگر در مورد اینکه آیا باید اپیلاسیون یا تراشیدن بیکینی خود و انجام لیزر موهای زائد بیکینی خود را متوقف کنید یا هر سوالی در این زمینه دارید شک دارید، این قسمت از دو رخ  را تا انتها بخوانید.

لیزر موهای زائد بیکینی چیست؟ همه چیز درباره موهای زائد بیکینی

لیزر موهای زائد چگونه کار می کند؟

لیزر موهای زائد از مفهومی به نام فتوترمولیز انتخابی (selective photothermolysis) استفاده می کند.

این تطبیق طول موج و مدت زمان پالس برای هدف قرار دادن یک جسم خاص بدون آسیب رساندن به بافت پوست اطراف است . وقتی صحبت از لیزر موهای زائد می شود ، این جسم خاص رنگدانه روی مو است .

به طور کلی لیزر موهای زائد رشد مو را تا 95 درصد کاهش می دهد و روشی عالی برای کاهش رشد طولانی مدت است در واقع لیزر انرژی نوری تولید می کند که رنگدانه مو را هدف قرار می دهد. هنگامی که ملانین انرژی را جذب می کند، دومی به فولیکول مو منتقل می شود، جایی که به انرژی حرارتی تبدیل می شود و به فولیکول می چسبد.

گرما به فولیکول جبران ناپذیر آسیب می رساند و در نتیجه از تشکیل موهای جدید جلوگیری می کند. لیزر موهای زائد روی تمام رنگ های پوست و مو کار می کند و تنها چند مورد منع مصرف برای درمان وجود دارد.

لیزر موهای زائد بیکینی چیست؟ همه چیز درباره موهای زائد بیکینی

لیزر موهای زائد بیکینی چگونه انجام می شود؟

انواع مختلفی از لیزر موهای زائد بیکینی وجود دارد. اندازه ناحیه تحت درمان بستگی به مقدار موهایی دارد که بیمار می خواهد بردارد. به عنوان مثال، جلوی بیکینی فقط موهای ناحیه تناسلی را در مثلث جلویی از بین می برد.

خط بیکینی موهای بیرون زده از بیکینی را تا یک اینچ خارج از مثلث از بین می برد خط بیکینی توسعه یافته خط بیکینی و همچنین تا چهار اینچ از مثلث را می پوشاند و همچنین کمی بالای ران ها را می پوشاند.

به طور کلی پس از لیزر موهای زائد بیکینی، ابتدا موها از زیر پوست ناپدید شده و به طور کامل می ریزند. پس از آن منافذ پوست بسته می شود و فقط پوست صاف و زیبا می ماند این ناحیه یکی از آسان‌ترین و سریع‌ترین مناطق برای درمان است و معمولاً روش‌های مختلف لیزر تنها در بیست دقیقه تکمیل می‌شوند.

چه عواملی در لیزر موهای زائد بیکینی تاثیر گذار هستند ؟

چندین چیز می تواند بر اثربخشی لیزر موهای زائد و همچنین درمان تأثیر بگذارد. ناحیه بیکینی بخش بسیار هورمونی بدن است و از آنجایی که رشد مو بیشتر توسط هورمون ها تحریک می شود، ممکن است به جلسات بیشتری نسبت به ناحیه غیر هورمونی نیاز داشته باشید.

نوع و ضخامت مو نیز ممکن است در درمان شما اختلال ایجاد کند و آن را طولانی تر کند. ژنتیک و همچنین دارویی که در حال حاضر مصرف می کنید باید در نظر گرفته شود.

سابقه حذف موهای زائد خط بیکینی با روش های دیگر نیز می تواند نقش داشته باشد. اگر سال ها اپیلاسیون می کنید روند کاهش رشد مو را شروع کرده اید و ممکن است لکه های بدون مو روی پوست خود داشته باشید.

اگرچه لیزر موهای زائد روی همه رنگ‌های پوست و مو کار می‌کند، اما هدف قرار دادن موهای تیره روی پوست‌های تیره و موهای روشن روی پوست‌های روشن کمی سخت‌تر است.

افراد رنگین پوست و افرادی که موهای بسیار روشن دارند ممکن است به جلسات اضافی نیاز داشته باشند علاوه بر این، برنزه شدن مصنوعی می تواند در درمان اختلال ایجاد کند و هدف قرار دادن موها را برای اسلحه لیزر دشوارتر کند.

لیزر موهای زائد

چرا باید بین جلسات لیزر موهای زائد بیکینی شش هفته صبر کنیم؟

اکثر پکیج های لیزر موهای زائد بیکینی شامل شش جلسه است. تکنسین های لیزر به شما می گویند که بین هر کدام باید 6 هفته صبر کنید و دلیلی برای آن وجود دارد: چرخه رشد مو.

چرخه رشد مو یک فرآیند سه مرحله ای است که در آن هر مو شروع به رشد کرده و سپس می میرد. لیزر موهای زائد بیکینی فقط زمانی کار می کند که مو در مرحله آناژن رشد باشد.

در واقع این تنها زمانی است که مو و فولیکول به هم متصل شوند بنابراین این تنها زمانی است که می توان انرژی نور را از اولی به دومی منتقل کرد. مشکل این است که تنها 20 درصد از موهای بدن در هر زمان معین در این مرحله خاص است. این بدان معناست که یک جلسه فقط می تواند تا 20 درصد مو را درمان و از بین ببرد.

به همین دلیل است که شما نه تنها به چندین جلسه برای درمان موثر تمام موهای خود نیاز دارید، بلکه باید بین هر جلسه 6 هفته صبر کنید. این انتظار باعث می شود که فولیکول های موی جدید در مرحله رشد مناسب تولید شوند و بنابراین می توانند توسط لیزر مورد هدف قرار گیرند لیزر موهای زائد نیز پوست را آسیب پذیرتر می کند بنابراین این زمان به پوست زمان می دهد تا بازسازی و التیام یابد.

چند جلسه لیزر موی بیکینی؟

مجموعه استاندارد لیزر موهای زائد بیکینی همیشه شامل حداقل 6 جلسه است. این یک استاندارد صنعتی است و معمولا افراد حداقل برای دستیابی به نتایج رضایت بخش به آن نیاز دارند. با این حال، برخی از افراد ممکن است به 12 جلسه نیاز داشته باشند. به طور متوسط، افرادی که تحت لیزر موهای زائد بیکینی قرار می گیرند، به 8 تا 10 جلسه نیاز دارند.

تعداد جلسات مورد نیاز شما بر اساس عوامل بسیاری مانند چرخه رشد مو، سطح هورمون، رنگ پوست و رنگ مو و همچنین ژنتیک متفاوت است اگر برای مدت طولانی اپیلاسیون کرده اید، ممکن است برخی از فولیکول های مو از قبل آسیب دیده باشند. ممکن است متوجه لکه‌هایی روی پوست بدون مو شوید که می‌تواند سرعت بهبودی را افزایش دهد.

در نهایت تعداد جلسات مورد نیاز و حضور شما به شما بستگی دارد. برخی از افراد ممکن است بخواهند میزان موهای ناحیه تناسلی خود را کاهش دهند. برخی از افراد دیگر می خواهند تمام موهای خود را از دست بدهند.

هر کدام به تعداد جلسات متفاوتی نیاز دارند. از آنجایی که بیکینی یک ناحیه هورمونی است، به هر حال به جلسات بیشتری نیاز دارد. با این حال، برخی افراد پس از 6 جلسه و برخی دیگر پس از 10 جلسه به نتایج رضایت بخشی دست می یابند.

لیزر موهای زائد

آیا لیزر موهای زائد با لیزر درد دارد؟

بسیاری از مردم اغلب به ناراحتی و درد برای توصیف احساس در طول جلسه لیزر موهای زائد بیکینی اشاره می کنند. اما در واقع لیزر موهای زائد دردناک نیست و بسیار سریع مانند نیشگون گرفتن یا ضربه زدن به لاستیک روی پوست است.

آیا لیزر موهای زائد باعث ناباروری می شود؟

اگر لیزر موهای زائد بیکینی و سایر قسمت های بدن توسط تکنسین لیزر موهای زائد ماهر انجام شود، این روش بی خطر است و باعث سرطان یا عقیم سازی یا ناباروری نمی شود.

در واقع هیچ مدرکی مبنی بر اینکه فناوری لیزر می تواند باعث ناباروری یا نازایی شود وجود ندارد. اگر روش حذف موهای زائد به درستی انجام شود عوارض بسیار کمی خواهد داشت. زیرا فولیکول های مو و ریشه مو تنها مناطقی هستند که تحت تاثیر قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: آیا انجام لیزر موهای زائد در دوران بارداری ایرادی دارد ؟

مراقبت از موهای بیکینی با لیزر

بلافاصله پس از لیزر موهای زائد بیکینی، تکنسین لیزر شما از ژل تسکین دهنده آلوئه ورا برای تسکین ناحیه تحت درمان استفاده می کند. احساس کمی تورم یا خارش پس از درمان امری رایج است، اگرچه استفاده از آلوئه ورا در طول روز می تواند به کاهش هر دو کمک کند.

برای راحتی خود پوششی سبک و شل برای قسمت پایین بدن انتخاب کنید که به ناحیه تحت درمان اجازه تنفس بدهد.

بهتر است تا یک هفته بعد از لیزر موهای زائد بیکینی در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار نگیرید و ناحیه مورد نظر را تمیز و عاری از هرگونه برنزه شدن بدون آفتاب یا محصولات بسیار معطر نگه دارید .

مضرات لیزر موهای زائد بیکینی

واکنش بدن هر فردی به لیزر موهای زائد متفاوت است برخی از افراد عوارض جانبی جزئی را گزارش می کنند، اما تورم یا قرمزی پوست به طور کلی در چند ساعت اول پس از یک جلسه شایع است.

✅ لیزر موهای زائد با خطرات کمی همراه است ، حتی اگر ناحیه بیکینی را هدف قرار دهد.

✅ تحریک موقت که منجر به تاول یا پوسته پوسته شدن خفیف پوست می شود.
✅ قرمزی خفیف پوست .
✅ تغییرات موقتی در رنگدانه ، به ویژه در افراد با پوست تیره.
✅ تورم خفیف ناحیه تحت درمان.
✅ از آنجایی که آنها می توانند وارد جریان خون شوند ، ضربان قلب نامنظم ، کند شدن تنفس و سایر عوارض جدی ممکن است رخ دهد .
✅ لیزر موهای زائد می تواند باعث تغییر رنگ پوست ، سوختگی، جای زخم و جوش های آکنه مانند شود.

خلاصه

لیزر موهای زائد برای بیکینی و سایر قسمت های بدن برای اکثر افراد بی خطر است اما فقط زمانی که توسط یک متخصص دارای مجوز و گواهی انجام شود.شما همچنین میتوانید با کلیک برروی 10 باور غلط درمورد لیزر موهای زائد این مقاله را هم بخوانید.

انتخاب فرد نامناسب برای لیزر می تواند شما را در معرض خطر بیشتری قرار دهد و عوارض جانبی پایداری مانند تاول و سوختگی داشته باشد.

به طور کلی وقتی این روش توسط تکنسین لیزر موهای زائد مجرب انجام شود بی خطر است، باعث سرطان، ناباروری نمی شود و اگر روش حذف موهای زائد به درستی انجام شود، عوارض بسیار کمی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.